Bereikbaar via 0181-283669
       Werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Bereikbaar via 06-230 50 605
       Dagelijks tot 21.00 uur

Ideaal voor:

Festival

Strand

Picknick

Kamperen

Boot

Over ons

De Wicked Wedge is onlangs geïntroduceerd in de UK en in Nederland. Een lichtgewicht en compact opblaasbaar loungekussen om overal mee naar toe te nemen. We dachten: waarom zijn we daar niet eerder op gekomen? Het ontwerp, het zitcomfort, de ruggensteun, de vele gebruiksmoeglijkheden, de compacte afmetingen, het lichte gewicht. Alles klopt! Bekijk de video en foto’s en je zal versteld staan van de vele fantastische mogelijkheden van de Wicked Wedge !

De Wicked Wedge is een opblaasbaar loungekussen met daaraan vast een waterdichte mat. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Verder is hij gemakkelijk op te blazen en met hetzelfde gemak op te vouwen tot een handzaam en licht pakketje. In opgevouwen toestand is hij niet groter dan een klein boek, dus hij past daardoor makkelijk in elke tas. De Wicked Wedge is een ideaal kussen voor op de camping, muziek festivals, picknicks en het strand. Eenmaal aangekomen op je bestemming en zin om te relaxen? Blaas hem op en je hebt in een oogwenk een driehoekig loungekussen ter ondersteuning van uw rug. Kinderen zullen er gek op zijn.
Het design van Wicked Wedge biedt comfort bij mensen met rugklachten. We gebruiken hem vaak binnenshuis, tijdens het lezen en TV kijken in bed. Het kussen ondersteunt en voorkomt (lage) rugklachten. Normale kussens bieden dit gemak niet. Veel mensen gebruiken dit comfortabele nieuwe product tijdens herstel van ziekte. Kortom, de ideale ruggesteun in bed

Wij leveren binnen 1-2 werkdagen en hopen dat u veel plezier beleeft aan de Wicked Wedge.
Uw Wicked Wedge laten bedrukken met een logo of tekst? Ook dit is mogelijk.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ons vriendelijk team via info@opblaasbaarloungekussen.nl
of telefonisch via 0181-283669

Wij zijn op zoek naar verkooppunten in Nederland en België. Interesse? Bel of email ons.