Bereikbaar via 0181-283669
       Werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Bereikbaar via 06-230 50 605
       Dagelijks tot 21.00 uur

Ideaal voor:

Festival

Strand

Picknick

Kamperen

Boot

Te gebruiken op

Buiten gebruikwickedwedge  

Camping stoel

De Wicked Wedge is een “must have” camping accessoire voor buiten activiteiten. Deze opblaasbare camping stoel is handig voor relaxen met vrienden en familie op de camping. Hij is klein genoeg om mee te nemen in je tent.


wickedwedge  

Muziek Festival kussen

Zoals vele enthousiaste festivalgangers onder jullie wel weten, mag je geen stoel meenemen op het terrein. Vermijd dit probleem door een opblaasbaar loungekussen, de Wicked Wedge, mee te nemen. Hij is zo klein en licht, dat je hem gemakkelijk en probleemloos mee naar binnen neemt. De Wicked Wedge geeft je een fantastisch comfort terwijl je relaxed van je favoriete band ligt te genieten.


wickedwedge  

Picknicks

De Wicked Wedge komt pas echt goed van pas tijdens die lange zomeravonden in de tuin of het park. In plaats van het liggen op de grond waarbij de handen en armen gebruikt worden om de rug te ondersteunen, is er nu de Wicked Wedge. Een opblaasbaar loungekussen dat ervoor zorgt dat deze leuke dagen geen pijnlijke ervaring worden.


wickedwedge  

De ultieme strandstoel

Het huren van een strandbed of ligbed op het strand is verleden tijd. Je kunt in vele houdingen op de Wicked Wedge liggen. Hierdoor kan je heerlijk relaxen op het strand en kunnen de zonnestralen je hele lichaam bereiken, zoals het hoort! Na het zonnen laat je hem eenvoudig leeglopen en neem je hem mee naar huis in je strandtas. Zand kan je er gemakkelijk vanaf spoelen, omdat de Wicked Wedge gemaakt is van zacht suède vinyl PVC. Het wordt niet heet of zweterig in de zon.


Binnen gebruikwickedwedge  

Lezen en TV kijken in bed

Altijd gehannes met meerdere kussens in bed en constant op zoek naar die comfortabele houding? Bieden uw kussens niet de ondersteuning die u echt nodig heeft? Indien u beide vragen met ja kan beantwoorden, ervaar dan eens de Wicked Wedge als ondersteuning van uw rug, terwijl u ligt te lezen, te relaxen of TV ligt te kijken.


wickedwedge  

Kinderspeelkamer

Kinderen vinden het heerlijk om op de grond te spelen. De Wicked Wedge biedt kinderen niet alleen ondersteuning van hun rug, maar zorgt er ook voor dat ze zich niet kunnen bezeren aan de harde randen van een stoel. Omdat de Wicked Wedge opblaasbaar en licht is, kan je hem gemakkelijk verplaatsen naar een andere kamer.


wickedwedge  

Rug ondersteuning en herstel

Of u nu een slechte (onder) rug heeft of dat u herstelt van een ziekte, de Wicked Wedge biedt u datgene wat u nodig heeft ter ondersteuning van uw rug. Omdat het kussen opblaasbaar is, kunt u zelf bepalen hoe hij het meest comfortabel ligt. Via de stop kunt u snel en gemakkelijk lucht toevoegen of weg laten lopen. Ideaal voor zwangere vrouwen die een beetje extra rug ondersteuning nodig hebben.