Bereikbaar via 0181-283669
       Werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Bereikbaar via 06-230 50 605
       Dagelijks tot 21.00 uur

Ideaal voor:

Festival

Strand

Picknick

Kamperen

Boot

Veel gestelde vragen

Hoe blaas ik mijn Wicked Wedge op?

Via de mond is het kussen in 2 minuten opgeblazen. Druk het ventiel met 2 vingers zijdelings in tijdens het opblazen. Je kunt ook een pomp gebruiken.

 

Hoe laat ik mijn Wicked Wedge leeg lopen?

Houd het ventiel zijdelings ingedrukt en druk de lucht uit het kussen. Vouw hem open stop hem terug in het opbergtasje.

 

Hoe onderhoud ik mijn Wicked Wedge?

De Wicked Wedge is gemaakt van suède vinyl PVC. De naden zijn “heatsealed” en erg stevig, maar zullen geen brute kracht weerstaan. Wij adviseren je niet op de Wicked Wedge te gaan staan of springen. Je kunt het kussen schoonmaken met een lauw warm sopje. Vuil of zand kan je gemakkelijk met een zachte borstel wegborstelen. Laat het kussen wel even opdrogen voordat je hem opbergt.

 

Afmeting en gewicht (l x b)

Wicked Wedge (opgeblazen): 45 x 45 cm
Mat: 69 x 45 cm
Opgevouwen: 23 x 17 cm
Gewicht: 570 gram

 

Wat is de levertijd?

We gebruiken PostNL. Normaal gesproken heeft u de Wicked Wedge binnen 2-3 werkdagen (na ontvangst en verwerking van de betaling) in huis. Spoedbestellingen voor levering op de volgende dag (miv zondag) zijn mogelijk. Bel of email ons en we zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.

 

Kan ik de Wicked Wedge ook in de winkel kopen?

Onder de knop WAAR TE KOOP staan onze wederverkopers. De pagina wordt regelmatig ge-update. Wij zoeken nog wederverkopers in Nederland en Belgie.

 

Kan ik de Wicked Wedge laten bedrukken met mijn eigen logo of tekst?

Ja, dat is mogelijk. Email of bel ons voor de mogelijkheden.

 

Welke betalings mogelijkheden zijn er?

Wij accepteren iDeal, Paypal, credit card en bankoverschrijving. iDeal, Paypal, credit card betalingen worden afgehandeld door Mollie. Wij garanderen de veilige afhandeling van uw betaling via Mollie. Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Mollie garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een 'secure' verbinding aan. Mollie heeft van Currence een certificering doorstaan om iDEAL te mogen aanbieden. Voor meer info zie: http://www.mollie.nl/betaaldiensten/ideal/